Нова офис сграда до МОЛ Парадайс София

€ 5 000 000
Продажби
Вид имот: Офис сграда
Площ (M 2)
1930

Информация

  • Година: 2024

Предимства

  • Луксозна сграда
  • Отопление с термопомпа въздух-вода
  • Офис

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“ предлага за продажба офис сграда в непосредствена близост до МОЛ Парадайз и метростанция Витоша. Сградата е с площ от 1930 кв. м, разположени на пет нива. Всеки етаж разполага с единствен на етажа напълно автономен офис. Пространствата са решени тип “open space”, с два санитарни възела, едно сървърно помещение и изводи за кухненски бокс. В сградата на партерно ниво е разположено търговско помещение и рецепция. Паркирането е предвидено в два подземни етажа с по седем паркоместа, като достъпа е с транспортен асансьор с  висока товароносимост, плюс два броя външни посетителски паркоместа-общо 16 броя. Общите части на сградата са завършени луксозно, с настилки от камък и стъклени парапети по стълбищната клетка. Отоплението и охлаждането са предвидени с термопомпа, имота разполага и със собствен генератор за ток.

Офисите са с двоен под, височина на таваните 3 метра и се предават готови за полагане на настилка, стени на грунд и напълно обзаведени санитарни помещения. На последното ниво е разположена открита тераса за общо ползване и невероятна панорама към Витоша и парка на НСО.

Сградата е с АКТ 15, очакван АКТ 16 в края на лято 2024 г

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page