Дарина Петкова

Брокер
Предлага - 138 properties

Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.

детайли

Ани Денова

Брокер
Предлага - 79 properties

Ани е амбициозен брокер със задълбочени познания във финансовата част на процеса при покупка на недвижим имот. Множеството контакти с банките партньори на Твоят Дом, които тя умело ползва в работата си я правят предпочитан консултант при покупката на имот с кредит. Ани знае, кой и къде може да предложи най-подходящите условия за финансиране на покупката на вашия имот. Не случайно това я прави предпочитан брокер в лабиринта от банкови услуги на пазара на недвижими имоти.

детайли

Павел Миланов

Брокер
Предлага - 4 properties

За да бъдеш уважаван брокер на недвижими имоти, не е достатъчно да имаш само добри професионални познания свързани с недвижимата собственост. Необходимо е да си почтен, да имаш богата обща култура и най-важното, да предлагаш решения, а не само съвети на клиентите си.
Павел е събирателен образ на всички тези качества и умения, което го прави незаменим професионалист в екипа на Твоят Дом, спечелил доверието на множество клиенти на агенцията.

детайли

Виктор Настев

Брокер
Предлага - 23 properties

Виктор е синоним на брокер на недвижими имоти. Познанията си за бизнеса придобива по време на икономическото си образование в Германия. По-късно работата му във водещо външнотърговско дружество го шлифова до търговец с професионални умения и нюх, нареждащи го до най-добрите брокери на недвижими имоти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер.

детайли

Екатерина Ангелова

Брокер
Предлага - 10 properties

Катя започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 18 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Твоят Дом брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит Катя ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Артистична личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее прекрасно добре да управлява интересите на своите клиенти.

детайли

Надежда Сиракова

Консултант "Краткосрочни наеми"
Предлага - 3 properties

Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.bg, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо.

детайли

Венета Василева

Брокер
Предлага - 1 property

Кариерата на Вени като брокер на недвижими имоти започва през 2006 година. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Твоят Дом, потърсили отново нейната компетентност.
Вени е не просто брокер, тя е професионалист с дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти.

детайли

Иван Иванов

Брокер
Предлага - 4 properties

Архитект с поглед на визионер в търговията с недвижими имоти, това е Иван. Идеите му няма да ви дадат мира в целия процес при покупко-продажба на недвижим имот. Без значение дали купувате или продавате. Резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката. Незаменим брокер на недвижими имоти със значителен опит в областта на архитектурата.

детайли