Няма коментари

Кръгът от услуги предлагани от Твоят Дом се разраства със Sweet Home

Sweet Home e българска компания за проектиране и строителство на индивидуални къщи, отговарящи напълно на съвременните изисквания за екологичност и качество на живот.

„Знаем, че мечтаният дом се строи само веднъж, затова ние правим възможното да го построим по най-добрия начин.“

Работим в затворен цикъл на производство, като разполагаме със собствена фабрика и екип от висококвалифицирани специалисти. Осъществяваме производството и строителството на вашия дом по-бързо и по-качествено, с по-малко отпадъчни материали, отколкото конвенционалното строителство.

Sweet Home използва първокласни строителни материали на KVH® – сертифицирана немска дървесина с доказани якостни качества. KVH® дървесината, която използваме за нашите конструкции, е предварително обработена срещу дървояди, гниене и образуване на плесен. Използваме стъклена вата на Knauf Insulation, която притежава сертификат EUROFINS gold (за регулиране на вредните емисии във въздуха). Иновативните ни разработки са награждавани от Норвежкия финансов механизъм в две поредни години.

Заедно създаваме твоя мечтан дом:

Потърсете ни, за да научите повече за нашия проект „Арно поле“ – екологичен жилищен коплекс в с. Равно поле, Община Елин Пелин.