Магазин на кьоше ж.к. Мусагеница, София

€ 2 400
Отдаден
Номер на оферта: R00120324
Вид имот: Магазин
Площ (M 2)
130
Бани
1

Информация

  • Година: 2024

Предимства

  • Магазин
  • Разрешение за ползване
  • ТЕЦ
  • Търговска улица

Описание

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, отдава под наем търговско помещение на едно ниво с акт образец 16.

Магазинът е ъглов, с два входа и е разположен в партерното ниво на новопостроена сграда на улица “Професор Архитект Станчо Белковски”. Състои се от търговска зала, два входа и санитарен възел. В търговската зала има изградена вентилационна система по тавана. Отоплението е на ТЕЦ. Предвидено e охлаждането да се осъществява с климатици. Извън магазина (не на фасадата на сградата) има обособено място за монтаж на външните тела за охладителната техника.

Имотът се отдава на шпакловка и замазка. Предвидени са два месеца гратисен период, за извършване необходимите довършителни работи от наемателя.

Цената е без включен ДДС.

Агенция за недвижими имоти  “Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Прикачени файлове

Kota +0,00m

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page