Складово-производствена база ж.к. Захарна фабрика, София

€ 1 300 000
Номер на оферта: S0271120
Вид имот: Производствени площи

Предимства

  • Асансьор
  • Офис
  • Противопожарна система
  • Склад
  • Товарен асансьор
  • Ток

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, продава складово-производствена база на ул. „Кукуш“ 1А в кв. „Захарна фабрика“. Складово-производствената база се състои от две отделни сгради с общ централен вход. Сградите са построени една до друга в общо тяло, като всяка една е със свой собствен вход и товаро-разтоварни рампи. Двете сгради са с индивидуален транспортен и пешеходен подход за всяка една от тях. Поради тази функционалност е възможно всяка една да бъде с различно предназначение, което допуска и различни собственици.
Двете крила с РЗП от 4 159 кв. м и са в общ парцел с площ от 5 731 кв. м, от които застроената площ е 2 080 кв. м.

Сграда 1 е на три нива – две надземни и едно полуподземно с общо РЗП от 2 188 кв. м и застроена площ на двете надземни нива от 1 094 кв. м. Подземното ниво е с площ от 980 кв.м. Площта на парцела към нея е 2 742 кв. м. За двете сгради са изградени четири товаро-разтоварни рампи за камиони с височина 1,53 м; 1,58 м и 1,59 м. Допълнително има две рампи за обслужване на бус или малък камион на височина 83 см. На всеки етаж има бани с тоалетни, съблекални и помещения за почивка на персонала.

Сграда 2 е двуетажна с РЗП от 1 984 кв. м, застроената и площ е 992 кв. м. Площта на парцела към нея е 2 989 кв. м. Разполага със собствен вход, както за самата постройка, така и към прилежащия парцел. Пространствата на двете нива са отворени и позволяват обособяването на отделни зали, офиси, по-големи или по-малки пространства, според нуждите на новия собственик.

Цената на сграда 1, е 1 300 000,00 евро.
Цената на сграда 2, е 1 10 000,00 евро.
Двете сгради се продават на цена 2 400 000 евро.
Цените са без вкючен ДДС.

Сградите са изцяло реновирани с подменени ел. и ВиК инсталации. Предназначението им е за промишлени цели.
Постройките са с повишена товароносимост на подовите конструкции, което позволява и второто им ниво да бъде ползвано за склад. Двата етажа в сградите се обслужват от товарен асансьор.

Имотът е със собствена ограда, има две подвижни портални врати обслужващи товаро-разтоварната дейност, както и бариера за достъп до паркинга за автомобили. Пространството около сградите е павирана настилка. Достъпът до имота се осигурява от асфалтирана улица.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Видео тур

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page