Просторен офис с панорамна гледка София

€ 3 200 /без включен ДДС/
Номер на оферта: R0360922
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
265

Предимства

  • LAN окабеляване
  • Контрол на достъпа
  • Отопление с термопомпа въздух-вода
  • Офис
  • Панорамна гледка

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, предлага под наем офис с панорамна гледка към Витоша в нова луксозна сграда с акт 16. Офисът е еднопространствен, разположен на втори етаж с квадратура от 265 кв.м. Разполага с два санитарни възела, складово и сървърно помещение. Отвореното богато остъклено пространство предполага различни разпределения на работни кътове, според нуждите на наемателя. Офиса е отлично шумоизолиран благодарение на високия клас дограми Alumil.

Отоплението и охлаждането на сградата е решено с термо помпи, като е автономно за всеки етаж. Към офиса се предлагат три подземни паркоместа на цена от 150 евро, всяко. Сградата е на пет етажа, на входа е предвидена рецепция. Всеки етаж разполага с един офис. Общите части са изпълнени с мраморни настилки, асансьора е с товароносимост 630 кг. Подхода към подземния паркинг е посредством автомобилен асансьор с товароносимост до 3 тона.

Сградата се намира в най- предпочитания район на града, в непосредствена близост до метростанция “Витоша” и МОЛ Парадайз.

В сградата се предлага още един офис, разположен на първи етаж с площ от 216 кв.м, с наемна цена от 2600 евро без ДДС, и две паркоместа на цена от 150 евро, всяко.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Прикачени файлове

6 copy

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page