Офис площи под наем 4-ти километър, София

€ 11 /на кв. м./
Вид имот: Офис сграда
Площ (M 2)
4135

Предимства

  • LAN окабеляване
  • Асансьор
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Офис
  • Панорамна гледка

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, предлага под наем офис площи на изключително комуникативна локация, бул. „Г. М. Димитров“ и бул. “Цариградско шосе”. Офис площите са част от луксозен офис център с бърз достъп, както до центъра на града, така и до летище София. Предмет на предлагането са етажи партер/6-ти ет. от сградата, с площ от 4135,00 кв. м. Офис пространствата тип “open space” са напълно завършени с двоен под Linder и мокет, подови кутии за захранване и комуникации, окачен таван с дизайнерски осветителни тела с осветеност 500 лукса на работно място, заседателни зали, напълно оборудвани кухни и санитарни възли. На разположение са 19 бр. паркоместа в подземния паркинг на сградата и 45 бр. външни паркоместа.

Разпределение на свободните офис площи, са както следва:

Партер (магазини)- 441,44 кв.м

Първи етаж (офиси)-375,09 кв.м

Втори етаж (офиси)-779,91 кв.м плюс тераса 170,87 кв.м

Трети етаж (офиси)-778,14 кв.м

Четвърти етаж (офиси)-785,42 кв.м

Пети етаж (офиси)-459,54 кв.м

Шести етаж (офиси)-344,64 кв.м

Наемната цена на офисите в е размер на 11,00 евро на кв.м, цена за тераси към офиси 3,00 евро на кв.м и месечна такса обслужване 2,91 евро на кв.м. Цените за наем на паркоместа са: 120,00 евро сутерен; 100,00 евро външни.

Всички обявени цени са без включен ДДС.

Сградата разполага с представителна рецепция и кафетерия, изпълнена е с най-висок клас материали, алуминиева фасада и дограма Schuco, климатизация Daikin, високоскоростни асансьори Schindler, дизелов генератор, пожароизвестителна система, първокласни инсталации и оборудване.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page