Офис на престижна локация. кв. Лозенец, София

€ 860 000
Номер на оферта: S0381023
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
431

Информация

  • Година: 2006

Предимства

  • LAN окабеляване
  • Видео наблюдение
  • Луксозна сграда
  • Офис
  • Тераса

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят дом“, предлага за продажба просторен и светъл офис в представителна сграда на бул. Джеймс Баучър. Локацията е в непосредствена близост до метростанция „Джеймс Баучър“, китайското посолство и не далеч от Семинарията. Офисът е с площ 430 кв.м, разгърнат в три нива: 1-во ниво с площ 135 кв.м представлява обширно работно помещение със санитарен възел, 2-ро ниво с площ 199 кв.м  състоящо се от три работни помещения, санитарен възел и голяма открита тераса, ниво -1 с площ 84кв.м, което представлява еднопространствено помещение със склад и санитарен възел. Офисът разполага с панорамни прозорци, голямо лице към булеварда и добра шумоизолация.

Цялостната форма на имотът е правилна, като квадратурата предразполага към различни функционални разпределения. Подходящ е също за представителство, спортна зала, медицински център и други. Цената е без включено ДДС

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Веселин Конецовски

Брокер
Мобилен
088 4783474
Телефон
0700 70 188
Млад с опит в работата, като брокер на недвижими имоти и амбициозен, това е Веселин. Някои хора биха нарекли това – дързост. С натрупаният си опит, като брокер на недвижими имоти в миналото, Веско не се страхува да предлага решения, които клиентите му оценяват, като „попадение в десетката“. Струва си да имаш такъв брокер.


    You cannot copy content of this page