Модерен офис в сграда, отличена с множество награди София

€ 283 000 /Без включен ДДС/
Спрян от продажба
Номер на оферта: S0251021
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
151
Стаи
3
Бани
1

Информация

 • Година: 2017

Предимства

 • Wi-Fi и HD телевизия
 • Wi-Fi интернет
 • Аларма
 • Асансьор
 • Входно видео наблюдение
 • Газ
 • Гараж/Парко място
 • Денонощна охрана
 • Портиер
 • СОТ

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят дом“, предлага за продажба изключителен офис изпълнен по дизайнерски проект в сграда A3 – Advanced Architecture Apartments. Сградата носи отличията Сграда на Годината 2017 и Сграда на Публиката 2017. 

Офисът предлага творческа атмосфера и комфорт на работното място със своите три отделни помещения със застроена площ от 128 кв.м, разпределени както следва: модерно пространство с много светлина тип „open space”, с работни места, конферентна зона и рецепция. Обзавеждането следва стилистиката на цялата сграда и е изпълнено с естествени материали, метал и дърво. Елегантен директорски кабинет, обзаведен с изключителен вкус и мебели от Италия. Втори необзаведен просторен кабинет, който предлага различни разпределения на пространството, според нуждите на новите собственици. Модерна кухня, оборудвана с всичко необходимо за една пълноценна почивка по време на работния ден. Сървърно помещение и санитарен възел. За отопление е изградена локална  система на газ, а охлаждането е решено с климатична инсталация за всички помещения. Богатото остъкление прави имота изключително светъл и просторен. Към апартамента има прилежащо мазе с площ от 5 кв. м. Възможно е закупуване на подземно паркомясто. Спокойствието на обитателите е осигурено от ограничен достъп и денонощна охрана.

Сградата е с вълнуваща  архитектура, хармонично вписана в контекста на средата, в която е ситуирана, а именно една от най-съвременните зони на град София – бул. „България”. Локацията позволява бърз достъп както към централната градска част, така и в посока излизане от града през Околовръстен път.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


  You cannot copy content of this page