Магазин на бул. “Черни връх” кв. Кръстова вада, София

€ 640 800
Спрян от продажба
Номер на оферта: S0591119
Вид имот: Магазин
Площ (M 2)
267

Информация

  • Двор: -1 M 2
  • Година: 2021

Предимства

  • Гараж/Парко място
  • Изглед към града
  • Изглед към планината
  • Локално отопление
  • Луксозна сграда

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом” продава магазин/заведение, изцяло на кота ±0,00, в сграда Estera, най-новата многофункционална сграда, клас А и височина 59 м в София, една от най-високите сгради на Южната дъга на Околовръстен път.
Estera е съчетание на модерен дизайн, стил и комфорт, функционалност и урбанистична визия, светли и просторни помещения и 360 градусови гледки. При изграждането на сградата се използват енергоефективни и екологични материали и технологии.
Продаваният имот е с лице на бул. Черни връх със застроена площ от 238,97 кв.м. и следното разпределение: зала с площ 193,44 кв.м, склад и две санитарни помещения. Помещението има два входа от към бул. Черни връх.
Паркирането се осъществява в две подземни нива, достъпни чрез двупосочна рампа. На първото ниво има 69, а второто – 71 паркоместа.

Срокът за издаване на акт обр. 16 е декември 2022 г.

Цената е без включен ДДС.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, продава и апартаменти в сградата с различни площи, разположени на различни етажи етажи.

Ако искате да закупите имота с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Видео тур

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page