Еднофамилна къща в “Косанин парк” в.з. Косанин дол, с. Панчарево, София

€ 514 300
Продажби
Номер на оферта: S0220423
Вид имот: Къща
Площ (M 2)
253
Стаи
8
Спални
3
Бани
2

Информация

  • Двор: 275 M 2
  • Година: 2023

Предимства

  • Асфалтов път
  • Затворен комплекс
  • Отопление с термопомпа въздух-вода

Описание

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом” , продава самостоятелна къща в затворен жилищен комплекс от пет еднофамилни къщи. Отлично местоположение, в непосредствена близост до София и езерото Панчарево. Къщите са на три нива и се отличават със съвременна архитектура, просторни помещения и много светлина.

Разпределението им е както следва:

  • Първо ниво (сутерен), в който са разположени кът за работа, кът за спане, гардеробна и техническо помещение, което ще обслужва термопомпата. Разбира се, ако нямате нужда от допълнителна спалня, мястото може да бъде проектирано като игрална зала, сауна, или склад.
  • Второ ниво (първи етаж) – просторна дневна с директен достъп към двора, кухня с трапезария и санитарен възел.
  • Трето ниво (втори етаж) – разположени са 3 спални, една от които е основна спалня със собствен санитарен възел и гардеробна, и две допълнителни спални, които ползват общ санитарен възел. Всички спални са с френски отваряеми прозорци, които придават на стаите френски шик.

Къщите ще бъдат завършени до степен мазилка, замазка и изградено подово отопление, подготовка за монтаж на термопомпи и соларни панели на покривите. При желание на купувача може да се предложи завършване до ключ срещу допълнително заплащане.

Схема на плащане:
30% При подписване на предварителен договор
40% При получаване на АКТ 14
20% При получаване на АКТ 15
10% При получаване на АКТ 16

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Прикачени файлове

4-2-768x843 4-1-768x716 4-0-768x582

Свържи се с брокер

Ася Мечкова

Брокер
Мобилен
088 7523445
Телефон
0700 70 188
Бърза и аналитична мисъл, ясни цели и премерени действия. Не се очаква повече, за да бъдеш успешен брокер. Качества, които Ася притежава и я подреждат сред най-успешните брокери в сферата на недвижимите имоти. Ася не дава просто съвети, тя предлага решения на своите клиенти. Прецизността в работата си и уменията в комуникацията, придобива по време на следването си в Германия. Клиентите на „Твоят Дом” я определят, като рядко срещан професионалист.


    You cannot copy content of this page