Жоро Димитров Мениджър Експанзия на Билла България ЕООД

Билла България ЕООД има строги и специфични правила и изисквания, както в експанзионната си стратегия, така и за работата си с брокери и агенции за недвижими имоти. През 2016 г. от агенция Твоят Дом получихме предложение за магазин, което беше много добре проучено и изключително професионално представено, за да отговаря напълно на интересите на Билла. Отношението и всеотдайността на служителите на Твоят Дом, бяха в основата на успешното осъществяване на сделката за този търговски имот, от която доволни и удовлетворени останаха и двете страни.
Билла България е един от най-големите международни инвеститори в България и всяка година увеличава броя на филиалите в София и страната. Инвестициите и до момента надхвърлят 550 млн. лева, разпределени в 112 супермаркета в цялата страна с близо 4 300 служители.

Весела Ватрачка

Потърсих услугите на агенция за недвижими имоти Твоят Дом за продажбата на своя недвижим имот, както и за покупка на по-голям впоследствие! Бях много приятно изненадана от професионализма, персоналното отношение и вниманието на брокерите към мен! Документално всичко беше изпипано да най-малката подробност, което затвърди мнението ми, че тази агенция не случайно е сред утвърдените лидери в този бранш! Доверих се изцяло на тяхната преценка и опит, което доведе до реализация на една моя мечта. Срдечно ви благодаря!

Георги Крумов Управител на Примекс ЕООД

През месец юни 2006 г. за целите на дружеството ни, се наложи да закупим терен в индустриална зона на територията на гр. София. При избора ни на брокер-консултант, бе взето решението, да се обърнем към агенция за недвижими имоти Твоят Дом. Вследствие на професионализма на брокерите-консултанти в края на месец август 2006 г. проектът беше завършен успешно и ние придобихме терен в желаната от нас територия.

Примекс ЕООД е официален вносител за България на GOODYEAR DUNLOP TYRES Company. Фирмата дистрибутира основно гуми, произведени в концерна Goodyear, Fulda и Sava.

В качеството си на управител на Примекс ЕООД, оценявам високо резултатите от работата и професионализма на екипа, работил по проекта. Препоръчвам услугите на агенция за недвижими имоти Твоят Дом на всички дружества нуждаещи се от професионална консултация в областта на недвижимите имоти.

Сашо Тодоров Управител на М и М Милицер и Мюнх БГ ООД

Ние от М и М Милицер и Мюнх БГ ООД, познаваме отблизо дейността на агенция за недвижими имоти Твоят Дом. Оценяваме високо методите на работа и професионализма на екипа на компанията. Изключително сме доволни от бързите и ефективни решения, които предлагат консултантите на дружеството.

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом е надежден партньор и дружество с висок професионален опит в областта на недвижимите имоти.

М и М Милицер и Мюнх БГ ООД е една от най–големите транспортни и логистични компании в България, както неизменно се посочва от Националното сдружение на българските спедитори (НСБС) през последните години, която разполага с над 22 000 кв.м собствени и наети складови площи в София и страната.

Владимир Илчев Управител на Вамко ООД

Решенията и услугите в сферата на недвижимите имоти, които предлага агенция за недвижими имоти Твоят Дом, са на високо професионално ниво. Именно за това изборът ни се спря на това дружество.
За нас е радостен факта, че имаме възможността да работим с партньор, на който можем да се доверим изцяло.
Надяваме се, че и занапред ще продължим нашето сътрудничество, което да е в полза и за двете компании.

Вамко ООД е официален представител на концерна AKZO NOBEL, производител на бои и лакове с търговските марки LEVIS, SIKKENS, TRIMETAL за България. Концернът има над 200 годишна традиция в производството на бои и лакове и владее над 50% от световния пазар на декоративни покрития. Продуктите отговарят на международен стандарт “ISO 9001”. Повече от 15 години Вамко ООД работи успешно на българския пазар.