Жоро Димитров Ръководител "Експанзия" на Билла България ЕООД

Билла България ЕООД има строги и специфични правила и изисквания, както в експанзионната си стратегия, така и за работата си с брокери и агенции за недвижими имоти. През 2016 г. от агенция за недвижими имоти Твоят Дом, получихме предложение за магазин, което беше много добре проучено и изключително професионално представено, за да отговаря напълно на интересите на Билла. Отношението и всеотдайността на служителите на Твоят Дом, бяха в основата на успешното осъществяване на сделката за този търговски имот, от която доволни и удовлетворени останаха и двете страни.

Билла България е един от най-големите международни инвеститори в България и всяка година увеличава броя на филиалите в София и страната. Инвестициите и до момента надхвърлят 550 млн. лева, разпределени в 112 супермаркета в цялата страна с близо 4 300 служители.

Rich Bowman

I have owned multiple homes and properties in the US but had no idea how to buy or rent-out real estate in Bulgaria. I knew that Bulgaria was a very different, nuanced and complex real estate world. I found that there are a multitude of legal, municipal, cultural and political hurdles and nuances that need a seasoned expert to manage. The team of real-estate company Your Home have gracefully managed all the complexities in multiple transactions for me and for other local Bulgarian colleagues. As my ally, Your Home solved several problems and removed barriers that would have caused others to flounder. They always anticipated problems and always worked in my best interest. They are hardworking and passionate real estate professionals that I would recommend to everyone. I am extremely satisfied.

Весела Ватрачка

Потърсих услугите на агенция за недвижими имоти Твоят Дом, за продажбата на своя недвижим имот, както и за покупка на по-голям впоследствие. Бях много приятно изненадана от професионализма, персоналното отношение и вниманието на брокерите към мен. Документално всичко беше изпипано да най-малката подробност, което затвърди мнението ми, че тази агенция не случайно е сред утвърдените лидери в този бранш. Доверих се изцяло на тяхната преценка и опит, което доведе до реализация на една моя мечта. Срдечно ви благодаря!

Георги Крумов Управител на Примекс ЕООД

През месец юни 2006 г. за целите на дружеството ни, се наложи да закупим терен в индустриална зона на територията на гр. София. При избора ни на брокер-консултант, бе взето решението, да се обърнем към агенция за недвижими имоти Твоят Дом. Вследствие на професионализма на брокерите-консултанти в края на месец август 2006 г. проектът беше завършен успешно и ние придобихме терен в желаната от нас територия.

В качеството си на управител на Примекс, оценявам високо резултатите от работата и професионализма на екипа, работил по проекта. Препоръчвам услугите на агенция за недвижими имоти Твоят Дом на всички дружества нуждаещи се от професионална консултация в областта на недвижимите имоти.

Компанията Примекс е създадена през 1997 г. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми. Днес, Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника на световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Matador, Petlas и др.

Адриана Павлова

Вече няколко пъти имам възможност да ползвам успешно услугите на Твоят Дом и съм впечатлена от коректността и приятелското отношение на брокерите в тази агенция за недвижими имоти. Определено смятам да им се доверя и за в бъдеще, защото смятам, че трябва да се дава шанс на фирми, които уважават клиента си и се борят за неговите интереси. А когато зад това стои професионализъм и познаване на работата в детайли, неминуемо има и удовлетворение от резултатите.

Сашо Тодоров Управител на М и М Милицер и Мюнх БГ ООД

Ние от М и М Милицер и Мюнх БГ ООД, познаваме отблизо дейността на агенция за недвижими имоти Твоят Дом. Оценяваме високо методите на работа и професионализма на екипа на компанията. Изключително сме доволни от бързите и ефективни решения, които предлагат консултантите на дружеството.

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом е надежден партньор и дружество с висок професионален опит в областта на недвижимите имоти.

М и М Милицер и Мюнх БГ ООД е една от най–големите транспортни и логистични компании в България, както неизменно се посочва от Националното сдружение на българските спедитори (НСБС) през последните години, която разполага с над 22 000 кв.м собствени и наети складови площи в София и страната.

Владимир Илчев Управител на Вамко ООД

Решенията и услугите в сферата на недвижимите имоти, които предлага агенция за недвижими имоти Твоят Дом, са на високо професионално ниво. Именно за това изборът ни се спря на това дружество. За нас е радостен факта, че имаме възможността да работим с партньор, на който можем да се доверим изцяло.
Надяваме се, че и занапред ще продължим нашето сътрудничество, което да е в полза и за двете компании.

Вамко ООД е официален представител на концерна AkzoNobel, производител на бои и лакове с търговските марки LEVIS, SIKKENS, TRIMETAL за България. Концернът има над 200 годишна традиция в производството на бои и лакове и владее над 50% от световния пазар на декоративни покрития. Продуктите отговарят на международен стандарт “ISO 9001”.

Вче почти 20 години Вамко ООД работи успешно на българския пазар.

You cannot copy content of this page