Кредит Дом

„Кредит Дом“ – покупка с кредит

Какво представлява услугата

Услугата “Кредит Дом” ви дава възможност, след среща с наш брокер на недвижими имоти, да бъдете насочени към банка-партньор за финансиране на покупката на недвижим имот с ипотечен кредит, заедно да открием мечтания от вас дом или офис във възможно най-кратък срок, за да сключите сделката с максимална гаранция за сигурност и минимум усилия от ваша страна. Всеки, който ползва услугата „Кредит Дом“, получава в пълен обем юридическо и техническо оформяне на сделката, както и консултации в областта на данъчното законодателство при преференциални условия.

Кой предлага услугата

Услугата “Кредит Дом” се предлага от агенция за недвижими имоти Твоят Дом в партньорство с Кредит Навигатор и водещите банки в страната.

Каква е процедурата

Брокер от Твоят Дом ще ви насочи към банка-партньор и ще ви осигури директен контакт с експерт в кредитния отдел за провеждане на лична консултация с него, за да получите условията на кредитиране, които най-пълно отговарят на вашите изисквания и възможности.
Паралелно с подаването на документите за банков кредит, стартира и процедурата за намиране на желаното от вас жилище. Ние ще бъдем с вас по време на целия процес – от избора на жилище, офис или магазин до събирането и оформянето на всички документи, свързани с имота, нотариалното изповядване на сделката и въвеждането ви във владение.

Какво е необходимо, за да се възползвате от услугата и къде можете да направите това

За да получите повече информация и за да ви бъде предоставена в пълен обем услугата „Кредит Дом“, потърсете нашите брокери на посочените контакти тук или заповядайте на място в офиса ни, за да се срещнете с тях.

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом не представя и не предлага конкретни банкови продукти, не предоставя информация, включително обща такава, за банкови продукти и услуги, нито разяснява или препоръчва такива, както и не предоставя каквито ѝ да било съвети или консултации от името на банките. Нашите брокери на недвижими имоти ще ви осигурят персонална среща с водещ експерт по ипотечно кредитиране, който ще ви запознае с кредитните продукти на банката.

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом не е кредитен посредник по смисъла на чл. 51 от ЗКНИП, не е консултант за условията на кредитиране, нито е посредник между клиентите и банките-партньори в договарянето на условията за получаване на ипотечен или потребителски кредит от тях. Брокерите на Твоят Дом ви осигуряват единствено директен контакт с нашите банки-партньори, за да получите специално отношение и преференциални условия за кредитиране на покупката на избран от вас имот.

Запознайте се по-подробно с нашата услуга – “Управление на невдижими имоти”.

You cannot copy content of this page