МАГАЗИН НА БУЛ. БОТЕВГРАДСКО ШОСЕ бул. Ботевградско шосе, София

€ 390 000
Номер на оферта: R00400917
Вид имот: Магазин
Площ (M 2)
750

Информация

  • Година: 1980

Предимства

  • Магазин
  • Офис
  • СОТ
  • Товарен асансьор

Описание

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, продава търговско помещение в масивна, двуетажна сграда на бул. “Ботевградско шосе” в София.

Помещението е със самостоятелен вход на второ ниво в сградата, с площ от 750 кв.м. и се състои от 550 кв.м. търговска площ – шоурум и 200 кв.м. офиси. Конструкцията на сградата позволява пространството да бъде обединено и част от офисите биха могли да бъдат приобщени към основната площ, с което тя да бъде увеличена до 750 кв.м.
Основният достъп се осъществява от широко стълбище в предната част на сградата от локалното платно на бул. “Ботевградско шосе”, което обслужва единствено търговското помещение. От първото ниво на сградата на кота ±0 има товаро-разтоварна рампа и товарен асансьор за зареждане на търговското помещение.
Към него има допълнителен склад с площ от 200 кв.м. в сутерена на сградата, който е със самостоятелен вход.

Посочената цена е без включен ДДС.

Помещението е подходящо, както за представителен магазин-шоурум, така и за складова база с офисна част. Постижим наем при отдаване под наем 10 000 лв. (информацията е на база предходни наематели).

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page