Търговско помещение в центъра на София ул. Стефан Караджа, Център, София

€ 650 000
Продажби
Номер на оферта: S0310822
Вид имот: Търговски обект
Площ (M 2)
100

Информация

  • Година: 1940
  • Етаж: Партер

Предимства

  • Климатик
  • Магазин
  • Напълно обзаведен
  • Офис
  • Търговска зала
  • Централно отопление

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“ продава имот с непреходна стойност, отличен за развиване на вашия успешен бизнес.
Разположен в сърцето на столицата ни, това търговско помещение е заобиколено от известни търговски обекти, административни центрове, отлична инфраструктура и всякакъв вид градски транспорт. В близост са Народен театър ‘Иван Вазов’, пл. „П. Р. Славейков“, реномирани хотели и сгради с обществено значение.
Поради множеството си удобства районът се нарежда сред най-предпочитаните както за бизнес така и за живеене.
Имотът е с площ от 100 кв.м и представлява еднопространствено помещение с обособени работни зони. Височината на таваните е 3, 15 м. Отоплението е централно, монтиран е и климатик. Състоянието му е отлично.

Към момента, заведението е отдадено под наем и функционира като фризьорски салон.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page