ТЕРЕН кв. Илиянци

€ 120 /Цената е за кв.м без включен ДДС
Продажби
Номер на оферта: S0090620
Вид имот: Парцел/Терен
Площ (M 2)
40246

Предимства

  • Регулация

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, продава УПИ с площ от 22 949 кв.м., в район Надежда. Теренът е с лице 145 м. на бул. „Рожен“ и 150 м. на Северната скоростна тангента. Устройствената зона, в която попада терена е Пп /производствена зона/ с параметри за застрояване в зоната: плътност – 60%; Кинт – 1,5; мин. площ за озеленяване 25%. Имотът е подходящ за застрояване на производствени, складови и обслужващи сгради и съоръжения. Допуска се изграждане на здравни пунктове, магазини и заведения за обществено хранене, административни сгради, гаражи и паркинги, както и жилища за охраната. Терена разполага със собствен водоизточник и трафопост.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, продава и съседният терен с площ от 17 297 кв.м. и лице от 94 м. на северната скоростна тангента. Двата имота са разделени от бул. „Рожен“, чието изграждане предстои. Общата им площ е 40 264 кв.м.

За имотите има идеен проект за построяването на логистичен парк.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Свържи се с брокер

Ани Денова

Брокер
Мобилен
088 5153668
Телефон
0700 70 188
Ани е брокер със задълбочени познания във финансовата част на процеса при покупко-продажба на недвижим имот. Множеството контакти с банките партньори на Твоят Дом, които тя умело ползва в работата си я правят предпочитан консултант при покупката на имот с кредит. Ани знае, кой и къде може да предложи най-подходящите условия за финансиране на покупката на вашия имот. Не случайно това я прави предпочитан брокер в лабиринта от банкови услуги на пазара на недвижими имоти.


    You cannot copy content of this page