ТЕРЕН ЗА ПРОМИШЛЕНО-СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ Пловдив

Цена при запитване
Продажби
Номер на оферта: S0221020
Вид имот: Парцел/Терен
Площ (M 2)
49998

Предимства

  • Асфалтов път

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, предлага за продажба изключително перспективен имот в град Пловдив. Теренът е с отлична локация на “Асеновградско шосе”, в бързоразвиваща се зона. Имота с площ от 59 998 кв.м се състои от два съседни терена. Поземлен имот с идентификатор 06447.4.70 е с площ от 48 998 кв.м, и поземлен имот с идентификатор 06447.4.71 кв. м с площ от 1 000 кв.м. На имота с площ от 1 000 кв.м има прилежащи четири постройки, складова база, производстевени помещения и трафопост. Терените са със статут за промишлена и складова дейност, и имат следните технически показатели, плътност на застрояване- 80%, кинт- 2,5, озеленена площ- 20%.

Имотите са подходящи за изграждане на логистични центрове и хипермаркети и се намират в с. Брестник, „Асеновградско шосе“, на 10 км от центъра на гр. Пловдив и 155 км от гр. София.

 

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page