Слънчево студио в центъра на София пл. Петко Р. Славейков, Център, София

€ 400
Вид имот: Студио/Ателие
Площ (M 2)
40
Стаи
2
Спални
1
Бани
1

Предимства

  • Wi-Fi интернет
  • Ателие
  • Битова техника
  • Входно видео наблюдение
  • Климатик
  • Напълно обзаведен
  • Обзаведен
  • Панорамна гледка

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, предлага под наем артистично ателие с изключителни гледки в топ центъра на София. Локацията, а именно пл. “Петко Р. Славейков“ предлага целия градски център на пешеходно разстояние в това число театри, галерии и институции. Наред с това е отлична отправна точка към всички посоки на града с наличието на разнообразни транспортни връзки – метро, трамвай и тролей.

Ателието е с площ от 40 кв.м, разположени на две нива в подпокривното пространство на сградата. Първото ниво е организирано като спалня с баня и сервизно помещение. На второто ниво е разположен кухненски бокс с дневна, обляни от много светлина и с изключителна градска панорама разкриваща покривите на съседните сгради. Имота е основно ремонтиран и обзаведен с нови мебели и електроуреди, за да задоволи бъдещите си наематели с всичко необходимо за един съвременен начин на живот. За отопление и охлаждане са предвидени климатици на всяко ниво.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page