Ресторант до Орлов мост Център, София

€ 1 900
Отдаден
Номер на оферта: R0181118
Вид имот: Заведение

Предимства

  • Бар за напитки
  • Градина
  • Камина
  • Парко места
  • Склад
  • СОТ

Описание

Агенция за недвижими имоти ‘Твоят Дом’, отдава заведение на бул. Цариградско шосе. Отдавания имот се намира до Орлов мост, срещу парк Борисова градина. Площта му е 200 кв.м., от които 100 кв.м. градина.
Местата в затворената част – зала са 48-50 с възможност за обособяване на още 15-20 в съседна зала. Залата е с отваряеми френски прозорци, осигуряващи и свързаност с градината.
В градината местата са 45-50. Една част са покрити, другата са в открито пространство.
Заведението е след направен основен ремонт в помещения. Има ново професионално кухненско оборудване, направено по поръчка, с всички необходими уреди включително чекмеджета за охлаждане, хладилни камери, котлони и скари, качествени прибори за кухня и клиенти и др., включени в наемната цена. За нуждите на заведението е инсталирана метан станция, с батерия за зареждане, вместо бутилки с газ. Заведението има всички необходими документи, уреди, оборудване и обзавеждане за започване на работа веднага.

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page