Парцел с лице на ул. “Подп. Йордан Тодоров” Летище София, София

€ 362 400
Продажби
Номер на оферта: S0010118
Вид имот: Парцел/Терен
Площ (M 2)
2416

Предимства

  • Газ
  • Регулация
  • Ток

Описание

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, продава парцел с площ от 2416 кв.м., в регулация и с лице на улица. Намира се на място с лесен достъп от главни булеварди. В близост до метростанция “Софийска Св. гора”, бул. “Брюксел” и Аерогара София. Има възможност за покупка и на съседния парцел, който е със същата площ.
Парцелът попада в смесена производствена зона за застрояване с плътност – 55%, Кинт – 1,5, озеленяване – 30%. Може да се обедини със съседния, който има подобна квадратура.
Имота е отличен за складова база, логистичен център, производствена сграда, сервиз, шоурум или представителство.

Посочената продажна цена е без включен ДДС.
Агенцията разполага и с други терени, граничещи помежду си, така че да могат да се обединяват в различни конфигурации,с квадратури от 580 кв.м. до 23000 кв.м.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page