ПАРЦЕЛ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ С ПЛОЩ 4564 КВ.М. Летище София, София

€ 155 /на кв.м.
Продажби
Номер на оферта: R0130218
Вид имот: Парцел/Терен
Площ (M 2)
4564

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, продава поземлен имот с площ от 4 564 кв.м., в района на аерогара София. Парцелът е в близост до бул. Брюксел. Устройствената зона, в която попада терена е Пмс – подходяща за изграждане сгради за малки и средни производства и складови дейности, офиси и търговска дейност. Параметрите за застрояване в зоната са: плътност – 50%; Кинт – 1,5; мин. площ за озеленяване 35%. В непосредствена близост в същата устройствена зона, продаваме и друг имот с площ от 969 кв.м.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, продава различни по големина терени в района на летище София. При интерес към закупуване на терен в района, попитайте нашите брокери за другите терени с площ от 900 кв.м. до 120 дка.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page