Панорамен офис на самостоятелен етаж София

€ 638 000
Номер на оферта: S0391022
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
275
Бани
2
Гараж
3

Информация

  • Година: 2022

Предимства

  • Изглед към парка
  • Изглед към планината
  • Луксозна сграда
  • Офис
  • Панорамна гледка
  • Парко места

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, предлага за продажба изключителен панорамен офис, тип „пентхаус“ в нова луксозна бизнес сграда с акт 16 до МОЛ Парадайс. Офиса е разположен самостоятелно на пети последен етаж с квадратура от 220 кв/м. Пространството е разпределено на два самостоятелни кабинета, голямо отворено работно помещение, голяма тоалетна с баня и допълнителен самостоятелен санитарен възел, обособена част за кухненски кът, складово и сървърно помещение. Голяма тераса с квадратура от 25 кв/м опасва голяма част от пространството. Отоплението на сградата е решено с термо помпа, като е автономно за всеки етаж. Панорамните гледки към планината в едната посока и близкия парк в другата, правят имота уникален по рода си.

Сградата е представителна и луксозно завършена с мраморни настилки. Във фоайето е предвидена рецепция. Асансьора е с товароносимост 630 кг, а асансьора за подземния паркинг е с товароносимост от 3 тона.

Към офиса се предлагат три подземни паркоместа на цена от 30 000 евро самостоятелно, и 50 000 евро за двойно паркомясто.

Ако искате да закупите имота с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page