САМОСТОЯТЕЛЕН ОФИС НА ДВЕ НИВА В ЛОЗЕНЕЦ кв. Лозенец, София

€ 7 500 /Цената е без ДДС
Номер на оферта: R00461117
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
738
Стаи
8
Бани
2

Информация

  • етаж: кота -1, партер, първи

Предимства

  • Wi-Fi интернет
  • Аларма
  • Асансьор
  • Офис
  • СОТ

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом” отдава под наем просторен офис в квартал „Лозенец” в непосредствена близост до хотел „Кемпински-Зографски” и метростанция „Европейски съюз”.
Помещението е използвано за банков и административен офис, на нива с вертикална връзка: на първият етаж, на кота ±0,00 в сграда със смесено предназначение, е разположено помещение подходящо за банков офис с площ от 271,95 кв. м. Състои се от: фоайе със стълбищна клетка и асансьор, паричен салон със санитарен възел, стая за почивка на персонала.
На втори етаж е разположен офис, с обща площ от 396,10 кв.м състоящ се от: просторен и светъл салон с място за заседателна зала. Два отделни кабинета с изглед към хотела, и самостоятелен санитарен възел. Офис, стая за персонала, кухненски бокс и санитарни помещения към тях.
Банков трезор, находящ се на сутеренен етаж, разположен на кота – 2,85, състоящ се от стълбищна клетка, асансьор, предверие, граждански трезор за касети, със застроена площ от 69,37 кв.м.
Осигурени са противопожарна инсталация, задължителни маркировки, окабеляване, интернет и отопление.

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page