ОФИС СГРАДА С ПРОИЗВОДСТВЕНА И СКЛАДОВА БАЗА София

€ 12 475
Номер на оферта: R0060518
Вид имот: Офис сграда

Описание

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом, отдава самостоятелна офис сграда, състояща се от офис помещения, производствена сграда и склад, разположени както следва:
Етаж 1 – 215,79 кв.м.
Етаж 2 – 258,63 кв.м.
Сутерен – 183,33 кв.м.
Производствена сграда – 597,50 кв.м.
Склад ниво -1 – 93,44 кв.м.
или общо 1 348,69 кв.м.
Към офиса има 15 открити паркоместа.
Сградата е висока 8,70 метра, изградена от стоманобетонна конструкция и стъклена фасада /триплекс-триплекс/ със висока топло и шумно изолация. Намира в озеленена зона с преобладаващо ниско строителство. Офисът е на три етажа има и открит паркинг, разположен успоредно на сградата. Височината на всеки етаж е 2,90 метра, окачени тавани са изградени и на трите нива, с вградени осветителни лампи. Височината на офисите е 2,65 метра. Подовата настилка на всеки етаж е първокачествен гранитогрес. На първия етаж има изградено отделно помещение за хранене и почивка, шест тоалетни, пълно окабеляване категория 5, телефонна централа. Има вградена звукова система и инсталация за кабелна телевизия, система за контрол на достъп до всички зони и система за видео наблюдение на вътрешни и външни площи в сградата и контролиран достъп до офиса. Офис зона с високо качество на довършителните работи, гъвкава планировка и възможности за ефективно разпределение на офис площите.
Посочената наемна цена е без включен ДДС.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page