Клас А офиси с акт 16 бул. Черни връх, кв. Кръстова вада, София

€ 1 093 400
Продажби
Номер на оферта: S0431122
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
497
Бани
4

Информация

 • Година: 2021
 • :
 • :

Предимства

 • Асансьор
 • Видео наблюдение
 • Денонощна охрана
 • Изглед към планината
 • Луксозна сграда
 • Офис
 • Панорамна гледка
 • Парко места

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом” продава офис площи в сграда „Estera“, най-новата многофункционална сграда, клас А и височина 55 м в София. Сградата е една от най-високите по Южната дъга на Околовръстен път, разположена в непосредствена близост до бъдеща спирка на метрото.
„Estera“ е съчетание на модерен дизайн, стил и комфорт, функционалност и урбанистична визия, светли и просторни помещения и 360 градусови гледки. При изграждането на сградата се използват енергоефективни и екологични материали и технологии.
Офис площите са ситуирани на първи и втори етаж в многофункционалната сграда. Обособен е самостоятелен вход, разделен от достъпа за жилищната част, с преддверие и представително лоби. На разположение са два високоскоростни асансьора Shindler, обслужващи само тази част на сградата. Лобито, преддверията, стълбищните клетки са проектирани с трайно износоутойчиви материали.

Офисните части са проектирани на принципа на свободно планируемо пространство (open space). Разпределенията създават възможност за структуриране на работни пространства съгласно дейността и нуждите на собствениците. Светлата височина на таваните е 3,20 м. Всеки офис етаж разполага с две санитарни помещения (всяко с по две тоалетни с мивки) и два кухненски бокса. Общата площ на етаж едно е 497 кв. м, с включени общи части и тераси. Общата площ на етаж две е 439 кв. м, с включени общи части и тераси. Офисите са в продажба заедно или поотделно.

Паркирането се осъществява в две подземни нива, достъпни чрез двупосочна рампа. На първото ниво има 69, а второто – 71 паркоместа, като на разположение са и зарядни станции за електромобили. Предвидени са пет паркоместа на ниво „терен“ пред сградата. Паркоместата се продават или наемат отделно.

Срокът за издаване на акт обр. 16 е декември 2022 г.

Цената е без включен ДДС.

Ако искате да закупите имота с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Прикачени файлове

Офис 1 Офис 2

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


  You cannot copy content of this page