Офис в сърцето на града Център, София

€ 11 /наем на кв.м/
Номер на оферта: R0200522
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
200
Стаи
3
Бани
2
Гараж
1

Предимства

  • LAN окабеляване
  • Асансьор
  • Гараж/Парко място
  • Денонощна охрана
  • СОТ

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“ предлага отличен офис под наем в бизнес сграда в центъра на София. Офиса е с площ от 200 кв. м. и се намира на втори етаж. Пространството е организирано като обширен „open space” и два отделни кабинета обособени със стъклени преградни стени. На разположение е бокс за отдих, храна и напитки, два самостоятелни санитарни възела, настилката е мокет. Отоплението и охлаждането са решени с централен „чилър“. Сградата е клас А+, разполага с два асансьора, рецепция с охрана и видео наблюдение. Към офиса има подземно паркомясто подсигурено с ролетна щора, което може да се ползва както за паркиране на автомобил, така и като склад.

Централната локация предоставя отличен достъп до всички министерства и институции. Транспортните комуникации са отлични между две спирки на метрото, спирка на тролей.

Обявената цена е без ДДС.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page