ОФИС В СГРАДА ESTERA кв. Кръстова вада, София

836 000 €
Продажби
Номер на оферта: S0591119
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
380
Бани
2

Информация

  • Година: 2021

Предимства

  • Асансьор
  • Изглед към града
  • Изглед към планината
  • Локално отопление
  • Луксозна сграда

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, продава жилища и офиси в сграда Estera, най-новата многофункционална сграда, клас „А“ в София. Estera е една от най-високите сгради в града с височина 59 м., разположена на южната дъга на Околовръстен път.

Estera е съчетание на модерен дизайн, стил и комфорт, функционалност и урбанистична визия, светли и просторни помещения и 360 градусови гледки. При изграждането на сградата се използват енергоефективни и екологични материали и технологии.
В агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, ще ви помогнем да намерите най-подходящото за вас жилище или офис с размер, разпределение и разположение, за които сте мечтали.

Бизнес-имотът е 344.17 кв.м. застроена площ и се намира на втори над партерен етаж. В пространството спокойно могат да се разположат около 50 работни места, изчислени на база изискванията за офис сграда тип „А“.

Офисните помещения са проектирани като отворени пространства с различна площ и допълнителни помещения, като конкретното им разпределение ще се фиксира при конкретизиране изискванията на бъдещите ползватели.

Общите части – етажно лоби, преддверия, стълбищни клетки и т.н. са проектирани с трайно износимоустойчиви материали.

Имотът е необзаведен, което дава отлична възможност да се избере оборудването, интериора и цветовете, спрямо нуждите на определения бизнес. Офисът ще бъде предаден климатизиран, със завършен двоен под и окачени тавани и напълно функционални слаботокови инсталации.
Отличното разположение гарантира бързо и безпроблемно придвижване от и до всяка точка на града. В близост има аптеки, магазини, супермаркети, банкови клонове, кафенета, ресторанти, Молове и спортни центрове.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, продава апартаменти и офиси с различни площи, разположени на други етажи в сградата.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Прикачени файлове

Разределение ет.2

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.