Офис в идеален център Център, София

€ 200
Отдаден
Номер на оферта: R0330922
Вид имот: Офис
Площ (M 2)
25
Стаи
2
Бани
1

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, предлага офис на партерен етаж с топ централна локация- пл. Славейков. Офиса е с площ от 25 кв /м, разположени в две непреходни помещения и санитарен възел. Имота изцяло гледа към тих вътрешен двор, дограмата е сменена, като прозорците са обезпечени с решетки. Основните помещения се нуждаят от ремонт. Жилището се отоплява на ТЕЦ, но е изключително топло, защото се намира над абонатната станция на кооперацията. Входа е представителен, в много добро състояние.

Офиса е подходящ за малък екип от хора. Чудесно би удовлетворил изискванията за медицински кабинет, студио за масаж, туристическа агенция, бюро за преводи и др.

 

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    Тагове

    You cannot copy content of this page