ОФИС В БИЗНЕС СГРАДА НА БУЛ. ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ И БУЛ. ЙЕРУСАЛИМ ж.к. Младост 1, София

1 600 €
Наеми
Номер на оферта: S0681118
Вид имот: Офис

Предимства

  • Wi-Fi интернет
  • Изглед към града

Описание

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом отдава офис в Бизнес център Grafix известна с уникална комбинация от ефектен външен, стилен интериор и модерни технологии.
Сградата се намира в локалното шосе на бул. ‘Цариградско шосе’ – главната пътна артерия, свързваща летище на София и центъра на града, близо до спирки на всякакъв градски транспорт, включително и метро. Първокласното местоположение, отличната видимост, добрата транспортна инфраструктура на района и лесната достъпност са едни от основните предимства на Бизнес център Grafix. Сградата е оборудвана е със съвременни системи и иновативни технологии, синхронизирани с международните стандарти за административен център клас А, което осигурява удобна и ефективна работна среда за служителите и посетителите на сградата.
Посочената наемна цена е без ДДС. Такса за обслужване е 2. 70 евро/ кв. м/месец.

Свържи се с брокер

Виктор Настев

Брокер
Мобилен
088 4783474
Телефон
0700 70 188
Виктор е синоним на брокер на недвижими имоти. Познанията си за бизнеса придобива по време на икономическото си образование в Германия. По-късно работата му във водещо външнотърговско дружество го шлифова до търговец с професионални умения и нюх, нареждащи го до най-добрите брокери на недвижими имоти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер.