УЮТЕН АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ ж.к. Банишора, София

€ 360
Номер на оферта: R0230820
Вид имот: Тристаен
Площ (M 2)
97
Стаи
3
Спални
2
Бани
1

Информация

  • Година: 2007

Предимства

  • Асансьор
  • Два балкона
  • Детска площадка
  • Обзаведен
  • Обзаведена кухня
  • Пералня

Описание

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом, отдава под наем обзаведен апартамент с две спални. Жилището е близо до Втора МБАЛ, до спирки на масовия градски транспорт и две метростанция, градинки с детски площадки и множество други удобства. Сградата е построена през 2007 г, с асансьор. Входът е с ограничен достъп и много добре поддържан.
Жилището е на третия етаж с изложение север-юг и със следното разпределение – дневна с кухненска и трапезарна част, две непреходни спални, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и две тераси едната, от които остъклена. Всички помещения са достъпни, чрез общ коридор. Апартаментът е обзаведен с всичко необходимо, за да се чувстват бъдещите наематели удобно и комфортно в него.

Жилището е подходящо както за семейство така и за студенти.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Прикачени файлове

apartament вариант_2020_ремонт

Видео тур

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page