НОВ, ПРОСТОРЕН АПАРТАМЕНТ С ТРИ СПАЛНИ И ГАРАЖ Медицинска академия, София

€ 280 000
Спрян от продажба
Номер на оферта: S0500718
Вид имот: Четиристаен
Площ (M 2)
186
Спални
3
Бани
2
Гараж
1

Информация

  • Година: 2018
  • етажи: 4 от 5:

Описание

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом продава нов, просторен апартамент с три спални и паркомясто, намиращ се на 4 надпартерен етаж от 5 етажа на ул.’Ами Буе’ в участъка между бул.’Проф. Ив. Гешов’и ул.’Яков Крайков’. Малка тухлена кооперация, с по един апартамент на етажна плоча. Сградата ще има разрешение за ползване до края октомври 2018 г. Луксозни общи части, контролиран достъп с охрана, хидравличен асансьор. Разпределение:
– обширен хол с южно изложение и място за кухненски бокс с площ 43 кв.м.;
– три непреходни стаи с площ по 16 кв.м.;
– две бани с тоалетни;
– отделна тоалетна;
– самостоятелен дрешника;
– мокро помещение;
– коридор;
– две тераси.
Отоплението е централно. Жилището се продава на шпакловка и замазка.Изложение: Юг/Север. Към апартамента има мазе 5 кв. м. и подземено паркомясто включено в цената.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page