Нова офис сграда Център, София

€ 3 500 000 /без включен ДДС/
Продаден
Номер на оферта: S0160721
Вид имот: Офис сграда

Информация

  • Година: 2021

Предимства

  • Wi-Fi интернет
  • Асансьор
  • Видео наблюдение
  • Контрол на достъпа
  • Офис
  • Парко места
  • Противопожарна система

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, предлага за продажба модерна новопостроена офис сграда с лице на бул. Тодор Александров, въведена в експлоатация 2021г. Офис сградата отговаря на техническите критерии за Клас „А“ и разполага с шест офисни нива с обща площ 1355 кв/м. На всеки от етажите са разположени самостоятелни офиси тип „отворено пространство“ със светла височина три метра. Паркоместата са общо 14 на брои, разположени както следва: подземно ниво 7 броя паркоместа, партер 7 броя самостоятелни гаражи.

Сградата е завършена с белгийска окачена фасада и дограма Рейнърс. Оборудвана е с японска климатична VRF система на Дженерал-Фуджицу, асансьор Орона- Испания, предвиден за 10 човека. Електро- хидравлична автоплатформа, обслужваща подземния гараж, окабеляване за вътрешна компютърна мрежа и високоскоростен интернет. Офис площите са завършени с двоен под покрит с мокет от Холандия с клас на износване 33‘, окачен таван- Армстронг, стени силиконов латекс, модерно завършени и оборудвани санитарни възли. Сградата има изградена система за пожароизвестяване. Стълбищните клетки са завършени с гранит и метални парапети в цвета на вратите. Партерното ниво с рецепцията и приемната са завършени с елегантен бразилски гранит, аранжирани са с много зеленина и произведения на изкуството.

Сградата е ситуирана непосредствено до метростанция „Опълченска“ с лесен достъп до основните булеварди на централната градска част. В близост са Президентство, Народно събрание, Министерски съвет, централни клонове на банки, институции и др.

Цената е без включен ДДС.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page