Магазин Център, София

€ 500 /без включен ДДС/
Отдаден
Номер на оферта: R0130422
Вид имот: Магазин
Площ (M 2)
22

Описание

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом, отдава под наем магазин с площ:

  • 22 кв.м (магазин) – свободен

Помещението може да се отдаде и за друг вид дейност).

Намалена наемна цена – 500 евро на месец (без ДДС) + такса обслужване 1,50 евро на месец (без ДДС). За първите 6 месеца – 50% отстъпка.

Магазинът е разположен в сърцето на София, в един от най-натоварените пешеходни зони – подземният проход на Национален дворец на културата (НДК), в близост до бул. Витоша; в непосредствена близост до две линии на метростанция; в близост минават много автобуси, трамваи и тролеи. Главният вход е в близост до красивия фонтан “Топките” .

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Прикачени файлове

NDK shop 22 m2 scheme

Свържи се с брокер

Стефан Рашков

Брокер
Мобилен
088 7523445
Телефон
0700 70 188
Професионалният си опит, като брокер на недвижими имоти Стефан развива предимно в работата с търговски и промишлени имоти. Безупречните познания в геодезията и картографията придобити в УАСГ (Университет за Архитектура, Строителство и Геодезия) му позволяват да борави с лекота с онлайн карти и адресни бази. Търговският нюх и знанията му придобити по време на работата в някои от най-големите IT компании в България, отличават ярко Стефан в преговорите с клиентите. Откритостта и точността са най-ценените му качества от клиентите и колегите брокери. Стефан е с богат опит във взаимоотношенията с държавните и общински организации.


    Тагове

    You cannot copy content of this page