ЛУКСОЗЕН МНОГОСТАЕН АПАРТАМЕНТ Лозенец, София

€ 450 000
Продаден
Номер на оферта: S0170721
Вид имот: Четиристаен
Стаи
4
Спални
3
Бани
3

Предимства

  • Асансьор
  • Гараж/Парко място
  • Дрешник
  • Контрол на достъпа
  • Луксозна сграда
  • Портиер
  • Противопожарна система

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, предлага за продажба изключителен апартамент с три спални в най- престижната част на кв. Лозенец, жилищна група Южен парк. Сградата, граничеща с двора на Американското посолство е луксозно и качествено построена от НИКМИ, завършена 2010 г.

Апартамента е разположен на втори жилищен етаж над магазини със застроена площ от 230,00 кв. м ,РЗП 260,00 кв. м с общите части в това число 4,2 кв. м мазе и две подземни паркоместа (продават се отделно). Разполага с три големи спални, три бани с тоалетни към всяка една от тях, голям самостоятелен дрешник към родителската спалня, дневна с трапезария и кухненска част  с площ от 70 кв. м. и балкон.

В апартамента не е живяно и се предлага в работен етап на изпълнение на дизайнерски проект специално изготвен за имота.

Довършителните работи в частта ОВ са изпълнени на 99%, като има изградена система на водно подово отопление на REHAU, свързана с централен ТЕЦ. Изградена е сплит система за централна климатизация на апартамента. В частта ВИК са монтирани скрити казанчета и са предвидени изводи за двойни мивки, душкабини, подови сифони по индивидуалният проект. В частта Ел. инсталация проекта е изпълнен на 90%, като е предвидена система „Умен дом“ за дистанционно управление на системите в дома.

Апартамента се предлага на шпакловка и замазка.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page