Заведение в центъра на София Център, София

€ 560 000
Продажби
Номер на оферта: S0300822
Вид имот: Заведение
Площ (M 2)
87

Информация

  • Двор: 25 M 2
  • Година: 1940

Предимства

  • В близост до парк
  • До спирка на метрото

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, продава работещо заведение в центъра на гр. София.

Имотът е със статут на бистро, с площ от 86,64 кв.м, включваща: търговска зала с отворена кухненска част, две санитарни помещения и се ползват, допълнително, около 25 кв.м от тротоара пред сградата.

Към момента, заведението е отдадено под наем и функционира като ресторант.

Отличното местоположение и дългогодишният договор за наем, правят на имота много добър избор за вашата доходоносна инвестиция.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page