ЖИЛИЩЕ С ДВЕ СПАЛНИ В СГРАДА ESTERA кв. Кръстова вада, София

267 660 €
Продажби
Номер на оферта: S0591119
Вид имот: Тристаен
Площ (M 2)
148.70
Стаи
3
Спални
2
Бани
2

Информация

  • Година: 2021
  • Апартамент на 8-ми етаж:

Предимства

  • Асансьор
  • Гараж / Парко място
  • Изглед към града
  • Луксозна сграда
  • Панорамна гледдка
  • Парко места

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, продава жилища и офиси в сграда Estera, най-новата многофункционална сграда, клас „А“ в София. Estera е една от най-високите сгради в града с височина 59 м., разположена на южната дъга на Околовръстен път.

Estera е съчетание на модерен дизайн, стил и комфорт, функционалност и урбанистична визия, светли и просторни помещения и 360 градусови гледки. При изграждането на сградата се използват енергоефективни и екологични материали и технологии.
В агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, ще ви помогнем да намерите най-подходящото за вас жилище или офис с размер, разпределение и разположение, за които сте мечтали.
Жилищните етажи в сградата са с различни разпределения, като с нарастване на височината на сградата, нараства и площта на апартаментите. До всички жилищни нива е осигурен достъп, чрез два пътнически асансьора от най-висок клас и две стълбищни клетки. Преградните стени между апартаментите в сградата са многослойни със система Porotherm, позволяваща достигане на отлична звукоизолация. Предвидено е паркиране в две подземни нива, достъпни чрез двупосочна рампа. На първото ниво в сградата има 69 а второто – 71 паркоместа. Етажното лоби, преддверията и стълбищните клетки са проектирани с трайно износоустойчиви материали.

Предлаганият апартамент, е с пореден №5 в сградата и със застроена площ от 119,38 кв.м, с югоизточно изложение и със следното разпределение: дневна с кухня, две спалня, две бани с тоалетни, сервизно (мокро) помещение и тераса с гледка към Витоша.

Крайният срок за изпълнение на сграда Estera е май 2021 г.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, продава апартаменти и офиси с различни площи, разположени на други етажи в сградата.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.