Елегантен апартамент с една спалня Докторски паметник, София

€ 236 000
Номер на оферта: S0551019
Вид имот: Двустаен
Площ (M 2)
68
Стаи
2
Спални
1
Бани
1

Предимства

  • Wi-Fi интернет
  • В близост до парк
  • Входно видео наблюдение
  • Климатик
  • Обзаведена кухня
  • СОТ
  • Централно отопление

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, продава двустаен апартамент в идеалния център на София на улица “Велико Търново”, в един от най-престижните райони – „Докторска градина“. Повечето от чуждестранните посолства са разположени по улица „Велико Търново“, което я прави една от най-тихите и сигурни улици в града. В жилището умело съчетани са спалня и уютна дневна с модерна кухня, баня с тоалетна и входно антре.
Частично обзаведен с оборудвана кухня с висок клас електро уреди – фурна, керамични котлони, миялна машина и пералня със сушилня апартамента осигурява изключителен комфорт на обитаване.
Жилището е изцяло реновирано с подменени кабелни и ВиК инсталации, включително и захранващите го вертикални щрангове. Подменени с изцяло нови са настилките и вратите в имота. Входната врата е от масивно върво с изящен витраж от орнаментирано стъкло. Апартаментът е с изградена СОТ система с окабеляване за видео наблюдение, контролиран достъп и инсталация за кабелна телевизия и интернет.
Към имота има ремонтирани в идеално състояние таванско помещение с площ от 3,00 м2 и мазе с площ от 5,00 м2.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Ани Денова

Брокер
Мобилен
088 5153668
Телефон
0700 70 188
Ани е брокер със задълбочени познания във финансовата част на процеса при покупко-продажба на недвижим имот. Множеството контакти с банките партньори на Твоят Дом, които тя умело ползва в работата си я правят предпочитан консултант при покупката на имот с кредит. Ани знае, кой и къде може да предложи най-подходящите условия за финансиране на покупката на вашия имот. Не случайно това я прави предпочитан брокер в лабиринта от банкови услуги на пазара на недвижими имоти.


    You cannot copy content of this page