Двустаен апартамент на Шишман София

€ 350
Отдаден
Номер на оферта: R0350922
Вид имот: Двустаен
Площ (M 2)
55
Стаи
2
Спални
1
Бани
1

Предимства

  • Wi-Fi интернет

Описание

Агенция за недвижими имоти ‚Твоят Дом“, предлага едностаен апартамент под наем на една от най-предпочитаните и артистични улици в центъра на града, ул. Шишман.

Жилището е с площ от 55 кв /м ситуирано на висок първи етаж над магазини и изцяло обзаведено с всичко необходимо. Състой се от дневна, спалня, кухня, килер и баня с тоалетна. Апартамента е вътрешен и много топъл с ниски сметки за отопление, което е на ток. В района се намират висши учебни заведения: НАТФИЗ, Софийски Университет, Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия. Улицата е емблематична с локали, галерии, ресторанти и кафенета.

Свободен за нанасяне.

 

 

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

 

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page