Апартамент с една спалня ж.к. Гео Милев, София

€ 500
Номер на оферта: R0050322
Вид имот: Двустаен
Площ (M 2)
85
Стаи
2
Спални
1
Бани
1

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“ отдава под наем апартамент с една спалня на комуникативно място. Имотът е със следното разпределение: входно антре с вграден гардероб, просторен хол с остъклен балкон към бул. Цариградско шосе,  спалня, баня с тоалетна, кухня с балкон.

Имотът е в отлично състояние. Разполага с централно отопление и климатик. Входът на сградата е добре поддържан, с контролиран достъп и асансьор.

От балкона на жилището се разкрива хубава гледка. На пешеходно разстояние са спирките на градския транспорт Плиска, както и Борисовата градина.

Жилището е обзаведено със всичко необходимо, като е помислено и за най – малкия детайл.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Ася Мечкова

Брокер
Мобилен
088 4783474
Телефон
0700 70 188
Бърза и аналитична мисъл, ясни цели и премерени действия. Не се очаква повече, за да бъдеш успешен брокер. Качества, които Ася притежава и я подреждат сред най-успешните брокери в сферата на недвижимите имоти. Ася не дава просто съвети, тя предлага решения на своите клиенти. Прецизността в работата си и уменията в комуникацията, придобива по време на следването си в Германия. Клиентите на „Твоят Дом” я определят, като рядко срещан професионалист.


    You cannot copy content of this page