Четиристаен апартамент ж.к. Изток, София

€ 340 000
Продаден
Номер на оферта: S0010122
Вид имот: Четиристаен
Площ (M 2)
154
Стаи
4
Спални
2
Бани
2
Гараж
1

Информация

  • Година: 2021
  • Етаж: 7 от 8

Предимства

  • Асансьор
  • Луксозна сграда
  • Разрешение за ползване

Описание

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, представя на вниманието ви четиристаен апартамент в сграда с разрешение за ползване от 2021 г. Сградата е с луксозни общи части, красиво входно фоайе, денонощна охрана и ограничен достъп.
Апартаментът е с функционално разпределение позволяващо няколко варианта на преустройство – с две или три спални. Помещенията са просторни и светли.
Жилището се състои от: входно антре, дневна с кухненски бокс, две спални, две тоалетни, едната с баня и три балкона, единият от които голям с излаз от дневната. Възможност за закупуване на паркомясто с цена 18 000,00 евро.

Можете да разгледате по-подробно разпределението на апартамента, като отворете прикаченото във формат .pdf етажно разпределение.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Прикачени файлове

Седми етаж Апартамент 34

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


    You cannot copy content of this page