АПАРТАМЕНТ С ЕДНА СПАЛНЯ ж.к. Лагера, София

€ 61 500
Продаден
Номер на оферта: S0641018
Вид имот: Едностаен
Площ (M 2)
76
Стаи
1
Спални
1
Бани
1

Информация

  • Година: 2018

Предимства

  • Асансьор
  • Изглед към планината
  • Парно
  • ТЕЦ

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом” предлага на Вашето внимание едностаен апартамент с оригинално решение за естествено осветление (оберлихт), в нова сграда. Акт 16 се очаква в края на 2018 или началото на 2019 година.

Изложението е юг/запад, което прави имотът изключително топъл и светъл, с гледка към Витоша.

Разпределението е следното: антре, баня с тоалетна, кухненска част и дълга стая с трапезария всекидневна част и спален кът с тераса. Спалнята може да се обособи като отделна и оберлихтът остава над всекидневната.

Има възможност за закупуване и на други едностайни, двустайни, тристайни и търговки имоти в същата сграда с различни площи, цени и разпределения.

В близост са: пазарът „Красно село”; бъдеща метро станция от метродиаметър 3; Нов Български Университет; с бърз достъп до центъра на града; изход в посока Гърция; южна дъга на Околовръстен път.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга Кредит Дом.

Код на офертата: S0641018

Свържи се с брокер

Виктор Настев

Брокер
Мобилен
088 4828870
Телефон
0700 70 188
Виктор е синоним на брокер на недвижими имоти. Познанията си за бизнеса придобива по време на икономическото си образование в Германия. По-късно работата му във водещо външнотърговско дружество го шлифова до търговец с професионални умения и нюх, нареждащи го до най-добрите брокери на недвижими имоти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер.


    You cannot copy content of this page