Апартамент с една спалня кв. Лозенец, София

€ 900
Номер на оферта: R0210423
Вид имот: Тристаен
Площ (M 2)
100
Стаи
3
Спални
1
Бани
2

Предимства

  • В близост до парк
  • Два балкона
  • Детска площадка
  • Климатик
  • Контрол на достъпа
  • Напълно обзаведен
  • Обзаведен

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, отдава изключителен артистичен апартамент в кв. Лозенец. Жилището е с площ от 100 кв. м, напълно обзаведено и с неповторимо декадентско излъчване. Намира се в най-романтичния квартал на столицата – „долен“ Лозенец. Кварталът е запазил духа на предходните поколения обитатели-известни в миналото писатели, артисти, художници и именити архитекти.

Апартаментът е разположен на първия етаж в малка тухлена сграда и се състои от обширно антре, отделна кухня с балкон, санитарен възел за гости, просторна дневна с излаз на тераса към вътрешен богато озеленен двор и спалня със самостоятелна баня. Кухнята е изцяло обновена с нови кухненски шкафове и електроуреди. Възможно е обособяване на втора спалня. Имотът е изключително слънчев и светъл, и със следното изложение: дневна-югоизток, спалня-югозапад и кухня на северозапад. Прозорците към тихата улица са огледални (с изглед отвътре-навън) и предоставят необезпокоявано обитаване без лишенията на простор и светлина. Отоплението е на ток. Дворът на кооперацията е ограден и достъпът е контролиран.

Жилището е свободно за наемане от края на месец май, огледи ще се провеждат от 1.05.2023 г. с предварителна уговорка.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Свържи се с брокер

Надежда Сиракова

Брокер
Мобилен
088 8237111
Телефон
0700 70 188
Надежда е представена от двете най-популярни платформи за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти – Airbnb и Booking.com, като Super host. Това недвусмислено говори за нейния опит в отдаването под наем и управлението на недвижими имоти. Лъчезарна и подготвена да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти под наем тя отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Към това трябва да добавим и нейния фин усет за хармонията в интериорния дизайн, което клиентите ѝ ценят високо. Като професионален брокер на недвижими имоти, Надежда притежава множество сертификати за професионални компетенции, някои от които – Negotiations in Real Estate и Leadership Puzzle придобити в националната конференция Inspire to Higher на НСНИ.


    You cannot copy content of this page