Апартамент с две спални ж.к. Красно село, София

€ 234 000
Номер на оферта: S0170423
Вид имот: Многостаен
Площ (M 2)
151
Стаи
3
Спални
2
Бани
1

Предимства

  • Ток

Описание

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом продава два апартамента и едно ателие, които се намират само на няколко метра от Метростанция „Красно село“. Локацията е изключително удобна, тъй като осигурява лесен достъп до главни пътни артерии и е в непосредствена близост до детски градини, училища, пазар и др. Близостта до Медицински университет прави районът много търсен. Сградата е тухлена в добро състояние, със сменена входна врата, дограма, а част от общите части са пребоядисани, като предстои довършване и обновяване в целия вход.

Апартаментът по нотариален акт е с площ от 151 кв.м без идеалните части. Разделен е на два по-малки апартамента, всеки със самостоятелен вход и прилежащо таванско помещение/ателие над тях. Ето подробности за апартаментите и техните квадратури:

Апартамент 1: Този апартамент обхваща площ от 78 кв.м и включва входно антре с ниши за гардероб или мокро помещение, просторна дневна, спалня, кухня с остъклена тераса, баня и тоалетна отделно. Може лесно да бъде преустроен в апартамент с две спални и голям хол с кухненски бокс.

Апартамент 2: Апартамент с площ от 41кв.м., който се състои от антре, хол, кухня и преходна спалня, баня с тоалетна и тераса с достъп от хола и от спалнята.

Ателие/Студио: Студиото е с площ от 27кв.м и се състои от една стая, кухня и самостоятелна баня с тоалетна. Студиото се намира точно над апартамента.

В момента тези имоти се водят на един нотариален акт и нямат отделни идентификатори. Има много възможности за преустройство, обединяване на двата апартамента в един голям и дори обединяване на трите в огромен мезонет. Отоплението е на ток. Апартаментите са след освежителен ремонт, като са запазени масивните дървени врати и паркет в стаите. Сградата е без асансьор. Много добър инвестиционен потенциал.

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом , работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733. Референтен номер S0170423

Свържи се с брокер

Веселин Конецовски

Брокер
Мобилен
088 4783474
Телефон
0700 70 188
Млад с опит в работата, като брокер на недвижими имоти и амбициозен, това е Веселин. Някои хора биха нарекли това – дързост. С натрупаният си опит, като брокер на недвижими имоти в миналото, Веско не се страхува да предлага решения, които клиентите му оценяват, като „попадение в десетката“. Струва си да имаш такъв брокер.


    You cannot copy content of this page