АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ И ГАРАЖ В КВ. ИЗТОК ДО ПАРК ХОТЕЛ МОСКВА ж.к. Изток, София

€ 330 000
Продаден
Номер на оферта: S0580917
Вид имот: Тристаен
Площ (M 2)
119
Стаи
3
Спални
2
Бани
2
Гараж
1

Информация

 • Година: 2019
 • Етаж: 2

Предимства

 • Асансьор
 • Гараж/Парко място
 • Денонощна охрана
 • Централно отопление

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом“ предлага възможности за избор на апартаменти в сграда, разположена в кв. „Изток“ до парк-хотел „Москва”. Намира се до ул. „Николай Островски” и ул. ”Академик Методи Попов”. Сградата има функция на апартаментен хотел с магазини, офиси, медицински център и подземни гаражи. Съдържа два подземни и седем надземни етажа, обслужвани от две комуникационни ядра, оборудвани с асансьори. В подземните етажи, достъпът до които е чрез рампа, се намират двадесет единични и осемнадесет двойни паркоместа, трафопост, абонатна станция за ТЕЦ и спомагателни помещения. Входът е откъм парк-хотел „Москва”.  На партерният етаж е с фоайе за рецепция, помещения за детски колички/велосипеди и помещения за поддръжка. Апартаментите са общо двадесет и осем, от които пет двустайни, дванадесет тристайни и единадесет четиристайни. Конструкцията на сградата е стоманобетонна с равни плочи, позволяващи гъвкави решения за отделните апартаменти. Зидариите са с керамични блокове Wiеnerberger Porotherm и гипсови шпакловки по стени и тавани. За осигуряване на максимална шумоизолация по подовете ще се изпълнят плуващи подови замазки, а по стените между отделните апартаменти – допълнителни шумозаглушаващи облицовки. За спазване на високите изисквания за ниско енергийна сграда, фасадите са предвидени да са с вентилируема конструкция, топлоизолация с покритие от метал, камък, стъкло. С цел максимална топло- и звукоизолация, терасите са допълнително остъклени с плъзгаща, стъклена завеса. Топлозахранването е с абонатна станция от ТЕЦ и алуминиеви радиатори, а охлаждането се осъществява чрез мулти–спит система от инверторен тип. Срок за предаване 2021 г.

В посочената цена са включени подземен гараж с площ от 29,71 кв.м и довършителните работи за апартамента.

Довършителните работи за апартаментите включват:

 • плаващи подови замазки върху – шумоизолиращи слоеве;
 • предстенни обшивки – гипсокартон с минерална вата по тухлени стени към съседни подобекти за осигуряване на допълнителна шумоизолация;
 • подови настилки в дневни и спални – дъбов паркет, първо качество, мат лак;
 • подови настилки антрета и мокри помещения – гранитогрес;
 • стени мокри помещения – гранитогрес;
 • стени и тавани дневни, спални, антрета – гипсокартон, шпакловка, латексова боя;
 • окачени тавани в зоните на
 • второстепенни пространства – гипсокартон, латексова боя;

 

*По желание на клиента довършителните работи в апартаментите

се изготвят по индивидуален интериорен проект

 

В прикачените документи може да разгледате разпределението на продавания апартамент – 2.4, етажното разпределение и вертикален разрез на сградата.

Ако искате да закупите имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.  


  You cannot copy content of this page