Апартамент с две спални в луксозна сграда кв. Лозенец, София

€ 1 500
Номер на оферта: S0020318
Вид имот: Тристаен
Площ (M 2)
127
Стаи
3
Спални
2
Бани
1

Предимства

  • Асансьор
  • Входно видео наблюдение
  • Гараж/Парко място
  • Денонощна охрана
  • Мебели
  • СОТ
  • ТЕЦ

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом” отдава под наем апартамент с две спални  в нова луксозна сграда в район Лозенец на ул. Любата. Намира се до хотел Маринела, метростанция, спирки на градския транспорт,  училище, детска градина, магазини, заведения.

Разпределение: дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, баня с WC, втора WC.

Сградата е с централен ТЕЦ, има изградена VRV климатична система , структурно окабеляване, луксозен панорамен асансьор, фоайе с рецепция, ресторант, видеонаблюдение, пожароизвестяване и денонощна охрана.

В сградата има подземен паркинг на две нива с възможност за паркиране на 27 бр. автомобила. Паркомястото се заплаща допълнително по 100 евро на месец. В наемната цена е включен наем на помещение и поддръжка на общите части на сградата.

В сградата се отдава още един апартамент  от 99 кв.м за 1 200 евро.

Агенция за недвижими имоти “Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Номер на оферта S0020318.

Свържи се с брокер

Ани Денова

Брокер
Мобилен
088 5153668
Телефон
0700 70 188
Ани е брокер със задълбочени познания във финансовата част на процеса при покупко-продажба на недвижим имот. Множеството контакти с банките партньори на Твоят Дом, които тя умело ползва в работата си я правят предпочитан консултант при покупката на имот с кредит. Ани знае, кой и къде може да предложи най-подходящите условия за финансиране на покупката на вашия имот. Не случайно това я прави предпочитан брокер в лабиринта от банкови услуги на пазара на недвижими имоти.


    You cannot copy content of this page