АПАРТАМЕНТ С ТРИ СПАЛНИ В КОМПЛЕКС „БЕЛС ХИЛ“ ж.к. Младост 4, София

164 266 €
Продаден
Номер на оферта: S0040520
Вид имот: Четиристаен
Площ (M 2)
142.84
Стаи
4
Спални
3
Бани
2

Информация

  • Година: 2022
  • Ет.: 7

Предимства

  • Асансьор
  • Видео наблюдение
  • Газ
  • Денонощна охрана
  • Детска площадка
  • Затворен комплекс

Описание

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, продава жилища в новостроящият се комплекс от затворен тип „Бeлс Хил“. Комплексът е разположен в гр. София, Младост 4, в непосредствена близост с Бизнеспарка, метростанция „Бизнеспарк“ и Околовръстен път. От комплекса се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша.
В сградата са проектирани 153 апартамента, с площ от 50 до 187 кв.м, подземен и открит паркинг, офис и стоматологичен кабинет. Предвидена е денонощна жива охрана, видеонаблюдение и текуща техническа поддръжка на общите части.

Основната идея на инвеститора е в „Белс Хил“ да цари атмосфера на уют, спокойствие, хармония, красота и равновесие. За тази цел е предвидено богато озеленяване на пространството около сградите, зони за отдих и детска площадка, а жилищата са проектирани да бъдат просторни, функционални, светли, с големи тераси, които могат да се превърнат в цветни зелени градини.

Апартамент 79 се състои от: дневна с кухненски бокс, три спални, два санитарни възела, антре, склад и два балкона. Към апартамента има мазе. Изложението е изток, юг и запад.
Имотът ще бъде предаден на шпакловка и замазка, с масивна входна врата от висок клас и дограма, ел. инсталации и ВиК – на точка и тапа, газ до апартамента. Година на завършване 2022.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом” предлага – едностайни, двустайни и тристайни апартаменти в сградата с различа квадратура и на други етажи.

Ако искате да закупите този имот с кредит, попитайте за нашата услуга „Кредит Дом“.

Агенция за недвижими имоти „Твоят Дом”, работи по изискванията на стандарт БДС EN 15733.

Прикачени файлове

264_Ap.79 ет.7, ап.А 427_Ap_79

Свържи се с брокер

Дарина Петкова

Брокер
Мобилен
088 4783475
Телефон
0700 70 188
Дари е брокер с дългогодишен професионален опит на пазара на недвижими имоти. Зад гърба си има множество реализирани сделки с жилищни, административни и търговски имоти, което я прави брокер със завидни знания и опит. Тя е човек, участвал във всички етапи на строителния процес и като лицензиран оценител на недвижими имоти, е незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Дари знае как, кога и на кой по-добре от всеки друг.