Няма коментари

“Твоят Дом” и “Вход Мениджър” си подават ръка

В стремежа си да предлагаме високо качество на услугите в сферата на недвижимите имоти, „Твоят Дом“ продължава да разширява кръга си от партньорства. От средата на 2021 година най-голямата компания в България, занимаваща се с управление и поддръжка на жилищни сгради „Вход Мениджър“, е партньор на „Твоят Дом“. Двете дружества залагат на единодействие в работата и на опита си в сферата на недвижимите имоти и управлението на жилищни сгради.

„Вход Мениджър“ е най-голямата компания в България, която се занимава с управление и поддръжка на жилищни сгради. Компанията е част от Мениджър Груп АД, заедно с останалите компании „Чистота Мениджър“, „Ремонт Мениджър“, „ДДД Мениджър“ и „ДОМ Мениджър“. Услугите, които „Вход Мениджър“ предоставя са комплексни и гарантират ефективното отстраняване на всеки един възникнал проблем в сградата. Направленията, които са част от услугата са в пет категории – административно обслужване, финансово обслужване, организационна дейност, юридическа услуга и техническа услуга. Предимствата на професионалното управление са свързани с факта, че услугата се извършва от опитни и компетентни специалисти. Услугата спестява много време на собствениците, намалява значително междусъседските конфликти в сградите, осигурява пълна прозрачност на финансите и улеснява плащанията от страна на собствениците към касата на сградата.

„Вход Мениджър“ можете да намерите в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Плевен, Велико Търново, Добрич, Пазарджик, Ловеч, Габрово, Благоевград, Перник, Сливен, Ямбол, Кърджали, Враца, Видин, Търговище, Разград, Хасково, Шумен, Смолян, Кюстендил, Силистра и Монтана.

You cannot copy content of this page