Георги Крумов Управител на Примекс ЕООД

През месец юни 2006 г. за целите на дружеството ни, се наложи да закупим терен в индустриална зона на територията на гр. София. При избора ни на брокер-консултант, бе взето решението, да се обърнем към агенция за недвижими имоти Твоят Дом. Вследствие на професионализма на брокерите-консултанти в края на месец август 2006 г. проектът беше завършен успешно и ние придобихме терен в желаната от нас територия.

В качеството си на управител на Примекс, оценявам високо резултатите от работата и професионализма на екипа, работил по проекта. Препоръчвам услугите на агенция за недвижими имоти Твоят Дом на всички дружества нуждаещи се от професионална консултация в областта на недвижимите имоти.

Компанията Примекс е създадена през 1997 г. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми. Днес, Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника на световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Matador, Petlas и др.

You cannot copy content of this page