Услуги

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом, предлага пълен набор от услуги и консултации в сферата на недвижимите имоти, както самостоятелно, така и съвместно със своите партньори, а именно:

 • Посредничество при покупко-продажба, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти
 • Правно и техническо обслужване на сделки с недвижими имоти
 • Ипотечни кредити за покупка на имоти от водещи банки-партньори
 • Експертни оценки и консултации за пазарна стойност на недвижими имоти
 • Консултации в областта на данъчното законодателство при сделки с недвижими имоти
 • Професионално фотографско заснемане на имоти, пространствено заснемане на интериор (360° виртуална обиколка) и заснемане на видеоклип с презентация
 • Управление на недвижими имоти и представителство
 • Маркетингови проучвания при сделки с недвижими имоти
 • Инвестиционни анализи и пазарни проучвания
 • Устройствени процедури при закупуване на земя

Направления

Брокерите на Твоят Дом са организирани в няколко направления, занимаващи се със специфичните сектори на пазара на недвижими имоти:

 • Покупко–продажба на апартаменти и къщи
 • Покупко–продажба на ново жилищно строителство и бизнес обекти
 • Покупко–продажба на терени
 • Наеми и управление на недвижими имоти
 • Пазарни оценки и данъчни консултации

„Кредит Дом“ – покупка на жилище с кредит

Какво представлява услугата

Услугата “Кредит Дом” ви дава възможност, след среща с наш брокер на недвижими имоти, да бъдете насочени към банка-партньор за финансиране на покупката на недвижим имот с ипотечен кредит, заедно да открием мечтания от вас дом във възможно най-кратък срок, за да сключите сделката с максимална гаранция за сигурност и минимум усилия от ваша страна. Всеки, който ползва услугата „Кредит Дом“, получава в пълен обем юридическо и техническо оформяне на сделката, както и консултации в областта на данъчното законодателство при преференциални условия.

Кой предлага услугата

Услугата “Кредит Дом” се предлага от агенция за недвижими имоти Твоят Дом в партньорство с водещите банки в страната.

Каква е процедурата

Брокер от агенцията ще ви насочи към банка-партньор и ще ви осигури директен контакт с експерт в кредитния отдел за провеждане на лична консултация с него, за да получите условията на кредитиране, които най-пълно отговарят на вашите изисквания и възможности.
Паралелно с подаването на документите за банков кредит, стартира и процедурата за намиране на желаното от вас жилище. Ние ще бъдем с вас по време на целия процес – от избора на жилище, събирането и оформянето на всички документи, свързани с имота, нотариалното изповядване на сделката и въвеждането ви във владение.

Какво е необходимо, за да се възползвате от услугата и къде можете да направите това

За да получите повече информация и за да ви бъде предоставена в пълен обем услугата „Кредит Дом“, потърсете нашите брокери на посочените контакти тук или заповядайте на място в офиса ни, за да се срещнете с тях.

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом не представя и не предлага конкретни банкови продукти, не предоставя информация, включително обща такава, за банкови продукти и услуги, нито разяснява или препоръчва такива, както и не предоставя каквито ѝ да било съвети или консултации от името на банките. Нашите брокери на недвижими имоти ще ви осигурят персонална среща с водещ експерт по ипотечно кредитиране, който ще ви запознае с кредитните продукти на банката.

Агенция за недвижими имоти Твоят Дом не е кредитен посредник по смисъла на чл. 51 от ЗКНИП, не е консултант за условията на кредитиране, нито е посредник между клиентите и банките-партньори в договарянето на условията за получаване на ипотечен или потребителски кредит от тях. Брокерите на Твоят Дом ви осигуряват единствено директен контакт с нашите банки-партньори, за да получите специално отношение и преференциални условия за кредитиране на покупката на избран от вас имот.